Biespop 2016

26 juni is het weer zover,..!!! Biespop 2016! Komen jullie ook???

Het Biespop festival is een echte aanrader. De entree is laag, de bonnen zijn niet duur en behalve goede live muziek, is er voor de kids onder andere een springkussen, kunnen ze ballen gooien naar foto’s van groepsleiders, pijl & boog met zuignappen schieten en andere spellen waarmee de kids prijzen kunnen winnen in de vorm van snoep. Ook zijn er weer kraampjes voor een kleine versnapering aanwezig.

Natuurlijk hebben we ook dit jaar weer een mooi programma weten samen te stellen. Op 26 juni zijn de volgende acts live op het Biespop podium te zien: Blossom, Violet’s tale, a Minor Problem, the Rusty Nails, Witte Zon en Bloody Buccaneers!!

Wat wil een festivalbezoeker nog meer dan een leuk festival voor weinig geld? Juist,…. niks. Dus ook dit jaar massaal naar Landgraaf, voorbij Pinkpop rechtstreeks naar het Op de Bies terrein!

biespop2016

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *